Info: 01 425 30 68

Košarica (0)

brezplačna dostava pri nakupu nad 40€

Izdeje za darilo

Darila za abrahama

Praznovanju Abrahama se dandanes pripisuje velik pomen in ljudje se zavedamo, da za marsikoga to pomeni prestop iz živahnega ritma v življenja v bolj umirjena leta. Obdarovancu, ki praznuje 50 let podarite nekaj lepega, kar mu bo polepšalo prihajajoče dni, pa naj bo to uporabna stvar, ali pa dekoracija, ki mu bo krasila dom. Če ga dobro poznate, mu podarite tisto, česar veste, da si želi, v nasprotnem primeru pa nekaj, po čemer si vas bo zapomnil. Darila za Abrahama oziroma darila za 50 let naj bodo izvirna in posebna, kot je poseben obdarovančev rojstni dan. 

darilo ob abrahamu

Darila za punco / ženo

Ko je treba obdariti svojo boljšo polovico, ima marsikdo veliko težav. Kaj kupiti, da bo darilo zares izvirno in nepozabno, skratka najboljše darilo? Obdarite svojega partnerja ali partnerico z lepimi in posebnimi darili, ki jih ponuja naša spletna trgovina. Od izvirnih malenkosti za osebno nego, za dom, pisarno, ročnih ur z zanimivimi motivi, pa vse do lepega nakita iz kvalitetnega rodiniranega jekla in stekla. S tem ljubljeni osebi polepšajte dan in na obraz narišite nasmeh.

darilo zanjo, za punco, za izbranko, za najstnico

Darila za fanta / moža

Ko je treba obdariti svojo boljšo polovico, ima marsikdo veliko težav. Kaj kupiti, da bo darilo zares izvirno in nepozabno, skratka najboljše darilo? Obdarite svojega partnerja ali partnerico z lepimi in posebnimi darili, ki jih ponuja naša spletna trgovina. Od izvirnih malenkosti za osebno nego, za dom, pisarno.

darilo za danta, zanj, moškega

Darila za valentinovo

Dan ljubezni je poseben praznik za vse zaljubljene. Naj praznovaje tega dneva skozi leta ne zbledi, ampak se vsako leto potrudite in svoji ljubljeni osebi z valentinovo podarite nekaj, kar jo bo zares razveselilo. Naj bo to malenkost ali veliko darilo, zagotovo se bo pri nas našlo kaj primernega. Če veste, česa si oseba želi, ji podarite nekaj uporabnega, ali pa ji podarite zanimivo ročno uro, nakit, izdelek iz ponudbe dekor za dom ali kaj podobnega. Dizajnerski izdelki priznanih znamk bo vašo ljubljeno osebo naravnost očarali! 

Valentinovo darilovalentinovo, sveti valentindarilo za valentinovo

Darila za materinski dan

Na petindvajseti marec praznujejo naše matere, ki so nam skozi življenje zagotovo podarile veliko lepega. Na materinski dan se spomnimo nanje in se potrudimo, da jim za njihov dan podarimo lepo pozornost, ki jim bo polepšala dan. Lahko je to lepa steklena vaza s šopkom rož, nakit, pripomoček za osebno nego, dekoracija za dom ali kaj podobnega. S tem jim pokažite, da jih imate radi ter da ste se pripravljeni potruditi pri izbiri darila. Vendar pa ni samo materinski dan priložnost za obdarovanje vaših mater. Lepo darilce jim lahko podarite vsak dan v letu, ne glede na priložnost.

Zapestnica nakitPrstandarilo za materinski dan

Darila za poslovne partnerje

Verjetno se vsi strinjamo, da je potrebno poslovnim partnerjem vsako leto nekaj podariti. Pri tem gre predvsem za izkazovanje spoštovanja. Darilo za poslovnega partnerja predstavlja pozornost, s katero poslovnemu parterju povemo, da cenimo poslovni odnos. Predvsem je pomembno, da so darila izvirna ter, da si poslovni partner zapomni, od koga je prejel v dar tisto super darilo. S tem postavite temelj za dober partnerski odnos oziroma prenesete partnerski odnos na čisto novo raven.

Poslovno darilodarila za poslovneptiček za spodnke - magnet

Darila za božič / miklavža

Kaj je prijetnejšega, kot zbuditi se v hladno zimsko jutro na praznični dan in se zavedati, da nam je stari mož prinesel kup daril? Nekaj jih je nakupil tudi v naši spletni trgovini. Lepi tamburinčki za otroke, zanimivi dežniki, torbice, kompleti za jedilno mizo, nakit in še več. Ker pa niso bili pridni samo naši najmlajši, temveč tudi očki in mamice, je nakupil tudi nekaj stvari zanje. Le hitro poglejte, kakšna lepa, uporabna in izvirna darila se skrivajo v paketih!

bozicno darilo

Darila za sodelace in sodelavke

Dobri odnosi na delovnem mestu so zelo pomembni, saj večina v službi preživi večji del svojega časa. Zato je lepo, če se na delovnem mestu dobro razumete s sodelavci. Vaše sodelavke in sodelavci so namreč tisti, ki vam lepšajo vsakdan, zato je prav, da jim tudi vi polepšate dan s kakšno malenkostjo. Pri nas boste našli zanimive dodatke za pisarno, dom, pestro ponudbo uporabnih izdelkov za na pot in še  in še. S tem boste naredili lepo gesto in pokazali, da ste oseba, ki se med ljudmi dobro počuti in rada z njimi sodeluje.

 

Darila ob upokojitvi

Ko človek prestopi magično mejo in se upokoji, je prav, da se veselimo z njim. Zaželimo mu veliko lepih trenutkov in mu podarimo darilo, po katerem si nas bo zagotovo zapomnil. Lahko je uporabno, enostavno, zanimivo, pisano, simbolno ali dekorativno darilo. V vsakem primeru boste pri nas zagotovo našli kaj primernega, da boste obdarovancu na obraz narisali nasmešek.

Darila za poroko

Se odpravljate na poroko vašega sorodnika, prijatelja ali znanca, pa ne veste kaj kupiti za poročno darilo? Želite ženinu in nevesti podariti nekaj lepega in uporabnega, kar ju bo spominjalo na poročni dan in razveseljevalo v novem skupnem življenju? Izberite enega izmed izdelkov priznanih blagovnih znamk ter podarite nevesti in ženinu uporabno darilo, ki bo krasilo njun dom. Poskrbite da mladoporočencama poročni dan za vedno ostane v spominu!