Info: 01 425 30 68

Košarica (0)

brezplačna dostava pri nakupu nad 40€

Pylones Slovenija

Začetki blagovne znake Pylones segajo v osemdeseta leta, ko je domisleni oblikovalec v Franciji ustvaril kolekcijo nakita iz gume. Od samih začetkov se je domislenost odražala predvsem skozi izdelke živalskih podob. Pod ustvarjalnim okriljem obetvanih oblikovalcev, so prve izdelke začeli dopolnjevati novi izdelki različnih barv, oblik in vzorcev in kaj kmalu je nastala barvita kolekcija najrazličnejših izdelkov za vse generacije, predstavljenih vsak s svojo zgodbo in imenom. Beseda pylones pomeni v francoskem jeziku stebri.

Nešteto barv in oblik, ki se prelivajo v različnih serijah izdelkov, namenjenih kuhinji, dnevni sobi, pisarni, otroški sobi ali pa osebnemu razvajanju v kopalnici. Različni barvni odtenki bodo v vaš dom in vsakdan prinesli svežino in red ter vas presenetili z inovativnimi oblikami. Kdo bi si mislil, da se za privlačno pisano zunanjostjo skriva tako uporaben izdelek, kot je opekač, sušilec solate, zložljiva krtačka za lase? Prav tako so Pylones izdelki tudi izvrstno darilo za vaše najbližje, saj so ne le uporabni in kvalitetni, ampak s svojo razigranostjo presenečajo in očarajo ter na obraz obdarovanca narišejo nasmešek.

 Izdelke Pylones laho uporabite kot: darila za valentinovo, darila za abrahama, izvirna darila, darila za punco, darila za fanta, zabavna darila. Polepšajmo si dom s pomočjo Pylones izdelki. Pylones v Sloveniji najdete le v trgovini Leonardo ter v spletni trgovini Leonardo Dekor.

Izdelke znamke Pylones lahko v Sloveniji kupite le v spletni trgovini Leonardo Dekor ter poslovalnici trgovina Leonardo