Info: 01 425 30 68

Košarica (0)

brezplačna dostava pri nakupu nad 40€

Zastopane znamke

PYLONES

Začetki blagovne znake Pylones segajo v osemdeseta leta, ko je domisleni oblikovalec v Franciji ustvaril kolekcijo nakita iz gume. Od samih začetkov se je domislenost odražala predvsem skozi izdelke živalskih podob. Pod ustvarjalnim okriljem obetvanih oblikovalcev, so prve izdelke začeli dopolnjevati novi izdelki različnih barv, oblik in vzorcev in kaj kmalu je nastala barvita kolekcija najrazličnejših izdelkov za vse generacije, predstavljenih vsak s svojo zgodbo in imenom.

Nešteto barv in oblik, ki se prelivajo v različnih serijah izdelkov, namenjenih kuhinji, dnevni sobi, pisarni, otroški sobi ali pa osebnemu razvajanju v kopalnici. Različni barvni odtenki bodo v vaš dom in vsakdan prinesli svežino in red ter vas presenetili z inovativnimi oblikami. Kdo bi si mislil, da se za privlačno pisano zunanjostjo skriva tako uporaben izdelek, kot je opekač, sušilec solate, zložljiva krtačka za lase? Prav tako so Pylones izdelki tudi izvrstno darilo za vaše najbližje, saj so ne le uporabni in kvalitetni, ampak s svojo razigranostjo presenečajo in očarajo ter na obraz obdarovanca narišejo nasmešek. 

UMBRA

Ideja za izdelke kanadske blagovne znamke Umbra (lat. senca) se je porodila pred več kot tridesetimi let, ko grafični oblikovalec Paul Rowan ni uspel najti lepo oblikovanega nosilca za okensko zaveso, ki bi krasila njegovo stanovanje. In tako ga je naredil. In tistim, ki so ga videli, je bil nemudoma všeč. In tako se je porodila se je ideja za blagovno znamko, ki se je razvila v svetovno znano blagovno znamko, poznano po inovativnem in modernem dizajnu. Izdelki se ponašajo s svojo uporabnostjo, modernim slogom, sodobno tehnologijo in elegnatno obliko, med katerimi so številni prejeli hvalo priznanih mednarodnih osebnosti, kot je legendarna televizijska voditeljica Oprah Winfrey .

Izdelki blagovne znamke Umbra bodo vaš dom spremenili v dizajnersko izpopolnjen prostor, kjer ima vsak okras tudi svoj namen. Izbirate lahko med različnimi stenskimi in namiznimi okrasji, kot so dekorativne rožice, stojala, ter ure, kot jih še niste videli. Poleg tega Umbra ponuja tudi ogromno inovativnih pripomočkov za kuhinje, kopalnice, dnevne sobe in pisarne. Kaj pravite na uporabno in hkrati lepo darilo za vaše najbližje? Umbra ima zagotovo pravo idejo za vas!

OSKAR KOGOJ

Oskar Kogoj je svetovno priznan industrijski oblikovalec, akademik in predvsem umetnik. Njegovi izdelki so kakovostni in izvirni z vidika sporočilnosti in se s svojo nepozabno obliko zapisujejo v duše ljudi. Vsebujejo elemente dediščine in kot taki prenašajo informacije o naši kluturi in ustvarjalnosti v svet. Oblikovani so iz porcelana, keramike, stekla, lesa, kovine, brona, kamna in drugih materialov, v vaš dom pa bodo prinesli vrednote kulture, inovativnosti in narave, s pridihom tako klasičnega kot tudi sodobnega oblikovanja. Z njimi lahko obdarujete svoje bližnje, ali pa samega sebe. Izbirate lahko med raznimi skulpturami, kozarci, kelihi, vrči, skodelicami, posodami, pladnji, medaljoni, pohištvom, med njegovimi izdelki pa se najdeta tudi inovativno oblikovana čokolada in testenine. Vsakemu izdelku pripada certifikat o izvirnosti v slovenskem in angleškem jeziku z obrazložitvjo simbolnega pomena posameznega izdelka. Po želji izbranemu izdelku dodamo ročno izdelano darilno embalažo. 

LEONARDO

Stekleni izdelki nemške znamke Leonardo so izvrstno darilo za vas ali vaše bližnje. Kvalitetno steklo bo v vaše stanovanje prineslo eleganco, toplino in zadovoljstvo, s svojimi barvami pa tudi poživitev, razigranost in veselje. Izbirate lahko med ročno izdelanimi kozarci za vse priložnosti, steklenicami in dekanterji za praznično obloženo mizo, vazami v vseh barvah in oblikah, skledami za solate, sadje, svečniki, steklenimi skulpturami in tako dalje. Leonardo je poskrbel tudi za najmlajše člane vaše družine s pisanimi kozarci, skodelicami ter drugimi dodatki za poživitev obroka. Večina Leonardovih izdelkov je narejenih ročno, kar pomeni, da je vsak izdelek unikaten in poseben.

Poleg izdelkov za dom, lahko v Leonardovi ponudbi najdete tudi veliko izbiro nakita, izdelanega iz rodiniranega jekla ter kvalitetnega Leonardovega stekla v različnih barvah in oblikah. Rodinirano jeklo je posebej primerno za ljudi, ki imajo težave z alergijami na kovino, kajti narejeno je prav zanje. Poleg tega je takšen nakit izjemno obstojen in dolgo obdrži svoj blišč in lepoto. Nakit Leonardo je nekaj posebnega tudi zaradi možnosti kombiniranja. Izberete svojo najljubšo ogrlico in zapestnico, dodate obesek po izbiri in že imate popolnoma nov in unikaten okras. 

S.T.A.M.P.S.

Ure S.T.A.M.P.S. so narejene za ljudi, ki sami vodijo svoj čas. So trendovske, kreativne, edinstvene, s svojim čarom kot modni dodatek pa popestrijo vsak dan. Niso le lepe, ampak tudi kvalitetne. Ob nakupu namreč dobite kar 2 leti garancije. Izbirate lahko med več kot 200 različnimi dizajni ur, paščkov, zapestnic in ogrlic, ki jih lahko kombinirate v nešteto oblikah in odtenkih, odvisno od vašega počutja in stila. Prav tako lahko ogrlici dodate posebno ploščico iz keramike, katero odišavite s svojo najljubšo dišavo. Ure S.T.A.M.P.S. bodo kmalu postale vaš najljubši kos nakita in nepogrešljiv del vaše vsakodnevne garderobe.

GUZZINI

Oblikovalci pri Guzziniju so se odločiti narediti nekaj novega - oblikovati nove plastične materiale, ki bi bili prav tako kvalitetni in atraktivni kot steklo. In če sodimo po liniji izdelkov, jim je to tudi uspelo. Uspeli so združiti plastične materiale in prefinjen izgled. Njihovi izdelki krasijo nekaj najlepših domov po vsem svetu. Prav tako lahko okrasijo tudi vašega! Z dodanimi barvami lahko vaš dom zasije v vsem svojem potencialu. Izbirate lahko med izdelki za kuhinjo, jedilnico, kopalnico in pisarno. Predstavljajo tudi lepo darilo za vaše bližnje.

DLP - Dariere La Porte

Izdelki DLP bodo v vaš dom in vsakdanje življenje prinesli barvitost, lahkotnost in radost. Ustvarjalci DLP so iz predmetov, ki jih uporabljate vsak dan, naredili okrasne predmete, ki jih boste z veseljem pokazali. Vsak izdelek je oblikovan tako, da vam bo polepšal dan in na vaš obraz zarisal nasmeh. Izbirate lahko med predmeti za vaš dom, osebno nego, nakupovanje, potovanje in hišne ljubljenčke, ki jih lahko kot lepo darilo podarite tudi svojim najbližjim.

PAULIO BASTELLI

Ura je eden najlepših predmetov, ki jih je človek kdaj ustvaril. V času, ko nam je pomembna vsaka minuta, nam lepe stenske ure lahko prinesejo v življenje red in točnost, hkrati pa s svojo obliko in barvami okrasijo dom s svežino. Stenske ure Paulio Bastelli so prava poosebitev klasične in moderne elegance.  Osvežijo lahko vsak prostor, ne glede na njegovo namembnost in urejenost, odvisno od oblike in barve, ki si jo izberete. Izbirate lahko med različnimi oblikami, sestavami ter barvami. Vsaka ura je izdelana individualno, kar še poudari njihovo unikatnost in osebno vrednost. Ure so lahko tudi lepo darilo vašim bližnjim ob vselitvi v nov dom ali pa le kot opozorilo, da čas nevzdržno beži.

 

NNF

V trgovini Leonardo vaza ni le vaza, ampak tudi razlog za srečo in veselje. Izdelki znamke NNF so narejeni iz kvalitetne keramike in okrašeni z različnimi barvami, motivi in zanimivimi oblikami. Izbirate lahko med različnimi vazami ter krožniki, ki bodo v vaše stanovanje prinesli svežino in razigranost, ali pa toplino in eleganco. Vsak izdelek je oblikovan ročno in predstavlja lep unikaten kos, ki bo zagotovo privabljal poglede vseh vaših gostov, vam pa v stanovanje prinesel tisto piko na i, ki ste jo pogrešali.